Seaside din Dubai Island de Prestige One oferă apartamente cu 2 și 3 camere. Un amestec de locație excelentă, liniște de coastă și facilități hoteliere, concepute pentru a eleva viața de zi cu zi. Scufundați-vă în energia vibrantă a Dubaiului în timp ce locuiți în prestigioasa comunitate a Insulelor Dubai.
Specialiștii noștri vă vor sfătui cu privire la oportunitățile de investiții Prestige One și vă vor asigura beneficii maxime din tranzacția dvs.
OBȚINEȚI O CONSULTAȚIE GRATUITĂ
Expertul nostru vă va ajuta.
Obține o consultație gratuită
Despre proiect
Treziți-vă cu vederi uluitoare la malul mării și experimentați seninătatea vieții pe litoral. Răsfățați-vă într-o lume de facilități de lux concepute pentru a vă răsfăța simțurile, totul într-o nouă dezvoltare captivantă.

Seaside satisface dorința ta pentru un sanctuar de lux. Bucurați-vă de apartamente realizate cu meticulozitate, cu amenajări spațioase care emană eleganță și rafinament
RESORT-UL VOSTRU PRIVAT IN DUBAI ISLANDS
THE RESIDENCES
Seaside de Prestige One oferă un refugiu exclusivist care armonizează luxul vieții urbane cu ambianța senină a vieții insulare. Proiectate cu rafinament, fiecare reședință are ferestre din podea până în tavan și balcoane expansive care invită peisajul marin înconjurător în fiecare casă.

Arhitectura are un design modern, cu linii curate și o structură pe niveluri care permite intimitatea, accentuând în același timp vederile panoramice.
PROIECTAT CU PERSONALITATE
INTERIOR DIN MATERIALE RAFINATE
Interioarele realizate cu meticulozitate se mândresc cu materiale rafinate și finisaje impecabile, asigurându-se că fiecare colț emană opulență și rafinament.
SALĂ DE FITNESS & STUDIO DE YOGA
Indiferent dacă vă relaxați lângă piscina infinită, vă antrenați în sala de gimnastică ultramodernă sau vă bucurați de nopți de film la cinematograful în aer liber, acesta oferă o serie de facilități de clasă mondială concepute pentru a vă satisface fiecare nevoie și dorință.
COMMUITY LOUNGE
De la lobby până la community lounge, facilitățile sportive în aer liber și spațiul amplu de parcare, fiecare detaliu a fost luat în considerare cu atenție pentru a se asigura că rezidenții se pot bucura de un stil de viață de cel mai mare confort și comoditate.
UN PROIECT EXCLUSIV ÎN INSULELE DUBAI
Locația
Dubai Islands este un oraș extins de 15,3 kilometri pătrați pe malul mării, situat în largul coastei Deira. Acest proiect constă într-o serie de insule artificiale.

Dubai Islands
Obține o consultație gratuită
Made on
Tilda