Seaside at Dubai Island by Prestige One heeft appartementen met 2 en 3 slaapkamers die een mix bieden van een toplocatie, ontspanning en hotelachtige voorzieningen, ontworpen om het dagelijks leven te veraangenamen. Dompel jezelf onder in de bruisende energie van Dubai terwijl je verblijft in de prestigieuze Dubai Islands gemeenschap.
Onze specialisten adviseren je over de investeringsmogelijkheden van Prestige One en zorgen ervoor dat je maximaal profiteert van de investering.
VRAAG GRATIS ADVIES AAN
KRIJG GRATIS ADVIES
Over het project
Word wakker met een adembenemend uitzicht op het water en ervaar de rustgevendheid van het leven aan zee. Verwen jezelf met een wereld aan luxe voorzieningen die zijn ontworpen om je zintuigen te verwennen, en dat alles in een fascinerend nieuw project.

Seaside komt tegemoet aan je verlangen naar een luxueus toevluchtsoord. Geniet van zorgvuldig ontworpen appartementen met ruime indelingen die elegantie en verfijning uitstralen.
JOUW PRIVÉRESORT OP DUBAI ISLANDS
DE RESIDENTIES
Seaside by Prestige One biedt een exclusief toevluchtsoord dat de luxe van het stadsleven in harmonie brengt met de serene sfeer van het eilandleven. Ontworpen met verfijning, heeft elke woning ramen van vloer tot plafond en uitgestrekte balkons die het omringende zeezicht uitnodigen in elke woning.

De architectuur heeft een modern ontwerp met strakke lijnen en een gelaagde structuur die privacy biedt en tegelijkertijd het panoramische uitzicht accentueert.
ONTWORPEN MET PERSOONLIJKHEID
INTERIEURS MET PRACHTIGE MATERIALEN
Het zorgvuldig vervaardigde interieur bestaat uit prachtige materialen en een onberispelijke afwerking, zodat elke hoek weelderigheid en verfijning uitstraalt.
FITNESSRUIMTE & YOGASTUDIO
Of je nu ontspant bij het infinity zwembad, traint in de ultramoderne fitnessruimte of geniet van filmavonden in de openluchtbioscoop, het biedt een scala aan voorzieningen van wereldklasse die zijn ontworpen om aan al je behoeften en wensen te voldoen.
GEMEENSCHAPPELIJKE LOUNGE
Van de grote entreehal tot de gemeenschappelijke lounge, buitensportfaciliteiten en ruime parkeergelegenheid, over elk detail is nagedacht om ervoor te zorgen dat bewoners kunnen genieten van een levensstijl met het grootste comfort en gemak.
EEN EXCLUSIEF PROJECT IN DUBAI ISLANDS
De locatie
Dubai Islands is een uitgestrekte stad van 15,3 vierkante kilometer aan het water voor de kust van Deira. Dit project bestaat uit een reeks kunstmatige eilanden.

Dubai Islands
KRIJG GRATIS ADVIES
Made on
Tilda