Welkom bij The Waterway in Meydan Horizon, een nieuwe plek om thuis te noemen, waar alles draait om comfortabel en zorgeloos leven.

Met veel ruimte, eigen parkeergelegenheid, ligt het pal naast ongerepte kristallagunes. Binnen vindt u ruime kamers met een strakke en eenvoudige stijl geïnspireerd op Japanse interieurs.
Onze specialisten adviseren u over de investeringsmogelijkheden van Prestige One en zorgen voor maximale voordelen uit uw transactie.
KRIJG EEN GRATIS ADVIES
KRIJG EEN GRATIS ADVIES
Over het project
Meydan Horizon is een baanbrekend project voor een brede doelgroep. Het project maakt deel uit van de grootse ontwikkeling van Mohammed Bin Rashid Al Maktoum City.

Dit project, verspreid over een indrukwekkende 185,5 hectare, biedt een panoramisch uitzicht op Ras Al Khor en omvat meer dan 39 miljoen vierkante meter aan bebouwbare oppervlakte.
UW PRIVÉ-RESORT IN HET HART VAN MEYDAN
DE WONINGEN
The Waterway Meydan Horizon is een premium project van Prestige One Developments en biedt exclusieve appartementen met 1 en 2 slaapkamers en penthouses met 4 slaapkamers aan.

Met zijn strakke structuur met uitzicht op kristalheldere lagunes, biedt dit residentiële meesterwerk een levensstijl van ongeëvenaarde elegantie en verfijning. Vanaf het moment dat u de grote ontvangsthal binnenstapt, wordt u begroet met een sfeer van minimalistische luxe die u uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de fijnere dingen in het leven.

ONTWORPEN MET PERSOONLIJKHEID
HET INTERIEUR BESCHIKT OVER UITSTEKENDE MATERIALEN
Het zorgvuldig vervaardigde interieur beschikt over prachtige materialen en een onberispelijke afwerking, waardoor elke hoek weelde en verfijning uitstraalt.
FITNESS- EN YOGASTUDIO
Of u nu ontspant bij het overloopzwembad, traint in de ultramoderne fitnessruimte of geniet van filmavonden in de openluchtbioscoop, het biedt een scala aan voorzieningen van wereldklasse die zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.
ENTREELOBBY NAAR DE GEMEENSCHAPSLOUNGE
Van de grote entreehal tot de gemeenschappelijke lounge, de buitensportfaciliteiten en de ruime parkeergelegenheid, aan elk detail is zorgvuldig gedacht om ervoor te zorgen dat bewoners kunnen genieten van een levensstijl met maximaal comfort en gemak.
EEN EXCLUSIEF PROJECT IN HET HART MEYDAN
De locatie
Meydan Horizon is ontwikkeld door het toonaangevende Meydan en past naadloos in de natuurlijke omgeving met weelderige landschapsarchitectuur, vier kristallagunes en een prachtig uitzicht op het Ras al Khor Wildlife Sanctuary, allemaal in het centrum van de bruisende levendigheid van Dubai.
Meydan Horizon
KRIJG GRATIS ADVIES
Made on
Tilda