ÖversättningVälkommen till The Waterway i Meydan Horizon, ett nytt område att kalla för ett hem som handlar om enkelt boende och lugn bekvämlighet.

Med en G+3P+18+R struktur ligger den precis intill den rena kristall laguner. Inne i byggnaden hittar du rymliga rum med en ren och enkel stil inspirerad av japansk interiör.
ÖversättningVåra specialister kommer att ge dig råd om Prestige One-investeringsmöjligheter och säkerställa maximal nytta av din transaktion.

FÅ EN GRATIS KONSULTATION
FÅ EN GRATIS KONSULTATION
Om projektet
ÖversättningMeydan Horizon är en nyskapande utveckling för blandad användning som utgör en del av Mohammed Bin Rashid Al Maktoums storslagna vision.

Det här projektet är spritt över en imponerande 185,5 hektar och erbjuder en panoramautsikt över Ras Al Khor och omfattar över 39 miljoner kvadratfot utvecklingsbart område.
DIN PRIVATA RESORT I HJÄRTAT AV MEYDAN
BOSTÄDERNA
ÖversättningThe Waterway i Meydan Horizon är en premium utveckling av Prestige One Developments som erbjuder exklusiva lägenheter med 1 och 2 sovrum, samt takvåningar med 4 sovrum. Med sin eleganta G+3 P+18-struktur med utsikt över kristall laguner, erbjuder detta bostadsmästerverk en livsstil av oöverträffad elegans och sofistikering. Från det ögonblick du kliver in i den stora receptionslobbyn möts du av en atmosfär av minimalistisk lyx som bjuder in dig att varva ner och njuta av livets finare sidor.
DESIGNAT MED PERSONLIGHET
SKRYTIG OCH UTFÖRLIG INTERIÖR

ÖversättningDe noggrant utformade interiörerna glänser med unika material och oklanderlig finish, vilket säkerställer att varje hörn utstrålar överflöd och förfining.
FITNESS GYM & YOGASTUDIO
ÖversättningOavsett om du kopplar av vid infinity-poolen, tränar i det toppmoderna gymmet eller njuter av filmkvällar på utomhusbion, erbjuder den en rad bekvämligheter i världsklass utformade för att tillgodose alla dina behov och önskemål.
ENTRELOBBY TILL GEMENSKAP LOUNGE
ÖversättningFrån den stora entrélobbyn till gemenskapsloungen, utomhussportanläggningar och gott om utrymme för parkeringsplatser, varje detalj är väl genomtänkta för att säkerställa att de boende kan njuta av en livsstil av yttersta komfort och bekvämlighet.
Ett exklusivt projekt i hjärtat av meydan

Framtid

Platsen
ÖversättningUtvecklad av världsledande Meydan, meydan Horizon smälter sömlöst in i den naturliga miljön med frodig landskap, fyra kristall laguner och fantastisk utsikt över Ras al Khor Wildlife Sanctuary, allt i centrum av Dubais livliga liv.
Meydan Horizon
FÅ EN GRATIS KONSULTATION
Made on
Tilda